Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Voyo – Un serviciu de video streaming care a pornit cu stangul

Voyo este si va fi un serviciu slab in comparatie cu vplay.ro

 

Logo Voyo

Logo Voyo – mediafax.ro

Exista hulu.com, vplay.ro, filmehd.net, directv.com, si multe alte website-uri care ofera streaming video de buna calitate.

Oricum ca idee sunt slabi cei de la voyo.ro. Ma refer ca puteau sa aiba succes mare, ca putere financiara si canal de promovare au. Dar nu au stiut cum sa faca. De ce nu au apelat la cei de la filmehd.net sau vplay.ro ? Puteau face un parteneriat bun cu ei, avand in vedere ca sunt mai vechi pe piata si au experienta mult mai buna in promovare. Iarasi de ce sa  ceara taxa cand pot pune reclame ca cei de la southparkstudios.com la inceputul filmului/episodului. Personal, am detinut si eu un astfel de website, www.onlinesubtitrat.ro, insa l-am instrainat pentru ca nu am avut timp sa pun coduri iframe pe el. Sau pot pune preturi pe filme, gen 0.05$ pe vizualizare si pun pariu ca s-ar strange mult mai multa lumea la astfel de preturi. Acum daca nu au oamenii potriviti, si au oameni care habar nu au cum sta treaba in aceasta industrie, este cu totul si cu totul o alta treaba.

 

Asadar, voyo.ro este si va fi mereu un sistem slab de vizionare a filmelor in mediul online, atata timp cat oamenii din spatele acestui serviciu nu sunt dispusi sa colaboreze cu cei care chiar au „fani”.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE