Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Voyo.ro si Sport.ro | Not Found

Voyo.ro si Sport.ro nu pot fi accesate.

Banuiesc ca sunt primul care observa ca siturile mult iubite de romani precum voyo.ro si sport.ro nu pot fi accesate. Totusi se pare ca vplay.ro inca este in mentenanta.

Intamplator am incercat sa intru pe voyo.ro pentru un nou articol, insa este nu am putut accesa situl. Oare a cui sa fie vina ? Sa fie doar o coincidenta sau sa aiba legatura cineva care este alaturi de cei care nu doresc ca siturile de filme online sa fie inchise ?

Voyo.ro nu poate fi accesat

Voyo.ro nu poate fi accesat

Sport.ro nu poate fi accesat

Sport.ro nu poate fi accesat

 

Asteptam sa isi revina, nu numai voyo si sport.ro, cat si vplay.

[contentblock id=4 img=adsense.png]Mai devreme, citeam pe blogul lui zoso, ca vplay pentru a putea intra in legalitate, ar trebui sa investeasca cca. 2 mil$. Acum mie mi se pare o porcarie ce a incercat sa faca voyo.ro, si consider ca, cu banii care au fost investiti, puteau sa cumpere lejer vplay.ro si sa cumpere liceente pentru serialele actuale de pe vplay. Nu stiu cum au gandit ei, dar atunci cand ai concurenta, o poti cumpara, decat sa lupti impotriva ei. Exemple sunt multe, unul ar fi Facebook cu Instagram, care a cumparat aplicatia respectiva cu 1 mld$. Bine, acum asta nu inseamna ca Instagram folosea metode ilegale pentru continut, dar ideea era ca a fost cumparata din motive identice.

Sustin ideea asta, din diverse motive, cel mai relevant fiind faptul ca vplay are deja un public caruia i se poate adresa, bine targetat, si oricand 10-15% dintre utilizatori ar plati un abonament de 5-10$/luna pentru acces la continut.

 

Tu ce parere ai ?

 

 


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

3 Responses to “Voyo.ro si Sport.ro | Not Found”

 1. Madalina

  Noi 06. 2012

  eu personal nu am nevoie nici de voyo si cu atat mai putin de sport.ro…cel mai important este vplay.ro,care am inteles ca nu este inchis permanent, ci doar o perioada scurta de timp pt ca isi muta serverele…acum nu stiu…cel mai bine ar fi sa revina fix cum era inainte,pt ca nimanui nu cred ca ii convine sa plateasca pt un amarat de film, eventual si prost pe deasupra

  Reply to this comment
 2. Alex

  Noi 06. 2012

  Vplay nu este inchis. Schimba serverele si dureaza pana se transfera datele. Cat despre voyo, spor.ro si protv nici la mine nu functioneaza.

  Reply to this comment
 3. Cristi

  Noi 07. 2012

  eu am avut cont platit la vplay. si erau 10 euro pe 6 luni. as plati si 10 euro pe saptamana luna…dar sa vad serialele de pe vplay…nu vomele de pe voyo…

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE