Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Update 2012

Un an bun, un an în care nici măcar nu am simțit că a trecut. Atât de bun a fost (încă este). Tehnologia, din ziua de azi, cum ți se pare? Am avansat mult, nu ?

Te contrazic!

adevarat

Chiar în acest an, 2012, tehnologia a avansat mult, dar eu simt că dăm înapoi. Poate este doar o părere de-a mea, poate sunt eu mai diferit, dar vreau să te gândești puțin și să citești ceea ce urmează. Dacă nu îmi dai dreptate atunci poți să mă înjuri, în gând sau printr-un comentariu mai jos.

Îți place că trăiești într-o lume în care la metrou, pe stradă, în parcuri, în cluburi, în școli etc., stau ca niște zombie moderni, singuri, cu smartphone-urile lor frumoase și scumpe?

Îți place că, deși putem face lucrurile singuri, avem nevoie de aplicații care să ne dicteze viață ?

Îți place că, înainte să te pui să dormi, nu poți să adormi dacă nu ai verificat rețelele tale sociale preferate ?

Îți place că, deși nu realizezi, tehnologia modernă te face cât mai anti social în viață de zi cu zi?

Îți place că, în școlile noastre, tinerii deja sunt obsedați de telefoanele lor, și în loc să vorbească între ei, preferă să o facă online ?

Îți place că, oamenii în general, tind să nu își mai cumpere necesarul zilnic alimentar, pentru a își putea cumpăra un smartphone cu care să poată trăi o viață online mai bună?

Totul este un miraj frumos, felicitări companiilor care produc aceste minunății, dar la tine te-ai gândit?


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE