Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

UPC Vs. RCS&RDS – Viteza internet

Tu cum stai cu viteza la internet ?

 

arena4it.ro nu are momentan prea multi cititori, asa ca am hotarat sa preiau sondajul facut pe Forumul Softpedia, in care, cititorii acestui forum discuta despre serviciile de internet oferite de UPC cat si de RCS&RDS

Sondajul arata asa:

 

RDS Vs UPC - Sondaj

RDS Vs UPC – Sondaj – forum.softpedia.com

Eu am fost client UPC aproximativ 1 an de zile. Am avut pachetul 120 Mbps si acum sunt client RDS cu pachetul 100 Mbps.

Comparativ la preturi RDS castiga, dar la viteza ? Tot RDS bineinteles asta pentru ca UPC-ul are viteze mici de upload si tind sa cred ca este intentionat asa, pentru a descuraja pirateria.

Acum ma refer la viteza incarcarii unei pagini web cat si la donwload/upload extern.

Acum stau si ma gandesc… Daca ajunge Google cu noul serviciu de telefonie mobila in Romania, acesti doi provideri vor mai avea servicii atat de bune ?

 

 

S-a mai cautat si:

upc forum,upc vs rds,upc sau rds


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

4 Responses to “UPC Vs. RCS&RDS – Viteza internet”

 1. Andrei Telteu

  Noi 17. 2012

  Eu momentan sunt pe Clicknet si sunt multumit.
  Ar fii super sa ajunga Google fiber si in romania dar vor trece multi ani pana atunci 🙁

  Reply to this comment
 2. cazare

  Mai 28. 2014

  Cel mai frumos lucru pe care l-am citit. Felicitari pentru aceasta pagina!

  Reply to this comment
 3. Cosmin

  Ian 27. 2015

  Experienta mea cu UPC a lasat un gust amar….Am internet de la upc pe firma si au f multe intreruperi,ghinionul face ca afacerea mea se bazeaza pe net iar ei ofera „servicii business” doar pe hartie.In 5 luni decand colaborez cu ei am avut nenumarate intreruperi de 2-6 ore ale internetului.In zona soseaua Chitilei feritiva de UPC ca sunt praf nu stiu cum stau in alte zone deaceea nu comentez.Acasa am internet de la RCS-RDS si in 7ani de cand sunt abonat am avut 2-3 intreruperi de 1-3 ore.Nu incerc sa ridic in slavi o firma sau alta dar cred ca inainte sa semnati un contract cu un provider de net este bine sa intrebati vecinii sau apropiatii care stau in zona cat de multumiti sunt de acel provider de net si decat timp colaboreaza cu el.

  Reply to this comment
 4. Cosmin

  Ian 27. 2015

  Au reusit azi 27.01.2015 sa raspunda la mail din 19.01.2015 un pic ajutati si de telefoanele mele zilnice si de mailurile in care ceream un raspuns.
  Dar ce sa vezi …..bat campii de ce spun asta pentru ca daca o sa cititi o sa vedeti ca contractul este semnat in data de 07.05.2013 intre upc si firma x iar in data de 03.09.2014 eu firma y PREIAU CONTRACTUL in derulare cu upc NICIDECUM NU SEMNEZ UN CONTRAC NOU pe o perioada de un an cum se lasa sa se inteleaga din raspunsul upc.Acum eu inteleg din raspunsul celor de la upc ca firma x a avut contract se pare pe 2 ani deci 07.05.2013-07.05.2015 nicidecum 03.09.2015.Asta ca sa va intelegeti cum cererile dvs. ca clienti upc sunt analizate si ce raspunsuri vi se dau.NU INSEMNATI NIMIC PENTRU upc DECAT ATUNCI CAND FACETI UN CONTRACT CU EI DUPA DACA AVETI O PROBLEMA CEI CARE VA RASPUND NU ANALIZEAZA CONTRACTUL SI CE RECLAMATI DVS. DAU RASPUNSURI „GEN” ROBOT.
  Cand am semnat actul de cesiune,preluarea de contract pe mail upc nici nu sa obosit sa trimita contractul.

  „Stimate client,

  Va multumim pentru mesajul transmis si pentru increderea pe care ne-o acordati !

  Ca urmare a solicitarii dumneavoastra de reziliere a contractului din data de 07.05.2013 dorim sa va aducem la cunoastinta urmatoarele aspecte:

  Conform Art 2 din Conditii Generale la Contract (atasat acestui email), aliniatele (1) si (2), contractul intra in vigoare de la data semnarii sale, respectiv de la data de 03.09.2014, iar durata prezentului contract este de minim 12 luni de la data punerii in functiune a serviciilor care fac obiectul prezentului contract („termenul initial”), respectiv 03.09.2015.

  Potrivit Art 12, (1) (i), prezentul contract inceteaza oricand, cu o notificare de 60 zile adresata Prestatorului, cu conditia achitarii de catre Beneficiar a contravalorii serviciilor contractate ( a abonamentelor si extraoptiunilor ) pana la expirarea Termenului initial sau dupa caz a termenului succesiv aflat in desfasurare in acel moment;

  Astfel, rezilierea contractului se poate procesa conform clauzelor mentionate mai sus, cu data de 19.03.2015, la 60 de zile de la data inregistrarii cererii de reziliere, cu conditia achitarii contravalorii abonamentelor pana la data de 03.09.2015, data la care expira prezentul contract. Dupa data incheierii contractului, fie asteptati tehnicienii UPC sa ridice echipamentul de la locatia dvs, fie predati personal echipamentul in orice Magazin UPC.

  Pentru orice alte informatii va asteptam la Serviciul Clienti, apelabil la numarul de telefon 031 1000 405 sau web site http://www.upcbusiness.ro.”

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE