Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Twitter si Facebook pot fi accesate fara conexiune la internet

Datorita uraganului Sandy, retelele de socializare precum Facebook si Twitter, poti fi accesate fara acces la internet.

 

Twitter si facebook pot fi accesate fara conexiune la internet

Twitter si facebook pot fi accesate fara conexiune la internet
Sursa www.drmedia.ro

Pentru a putea accesa Facebook fara internet:

Pentru a putea avea acces la reteaua de socializare si la noua aplicatie, este obligatoriu sa aveti nr. de telefon legat la facebook. Pentru a face acest lucru urmati pasii:

Logati-va pe facebook.com -> Setari cont -> Mobile -> Adaugati numar de telefon -> Completeaza acel formular si dupa vei primi un mesaj text pe numar de telefon. In acel mesaj va fi un cod. Copiaza codul in casuta alaturata si apasa “Confirma”
Odata ce ati facut asta, urmati instrucțiunile de pe ecran si trimite litera “F” la numărul 32665 pentru activarea aplicatiei.

 

Pentru a actualiza starea dvs., pur si simplu trebuie scrieti intr-un text “mesajul pe care vrei sa-l postezi pe profil” si sa-l trimiteti la 32665

 

Pentru a putea accesa Twitter fara internet:

Activarea aplicatiei si face ca in cazul facebook.com.

 • Logati-va pe contul de Twitter -> “Settings” -> “Mobile”. Introdu numarul tau de telefon la “Activate Twitter text messaging”, iar apoi va trebui sa trimiti textul “GO” la numărul 40404 pentru activarea aplicatiei.
Acum pentru a avea acces la Twitter fara internet, , scrie mesajul text pe care vrei sa-l postezi pe twitter si trimite-l la 40404

 

Sursa

S-a mai cautat si:

facebook fara internet


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

3 Responses to “Twitter si Facebook pot fi accesate fara conexiune la internet”

 1. Alex

  Noi 06. 2012

  Pe asta nu o stiam. Pentru orice eventualitate ams a setez numarul de telefon in profil. cine stie, poate ajuge Sandy si pe la mine.

  Reply to this comment
 2. Popescu Daniel

  Noi 06. 2012

  Nu neaparat, dar sunt obsedati de facebook, care pur si simplu daca nu au internet sa intre pe facebook sau twitter, sunt morti. Asa ca am zis, hai fie, sa le dau o alternativa sa mai iasa si din casa, chiar daca nu au acces la internet, tot pot posta pe „my precious”.

  Reply to this comment
 3. Paul

  Dec 31. 2012

  Cei din orange nu pot folosi chestia asta? Ca acolo aia au doar Cosmote ROmania si Vodafone! 😐

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE