Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Test baterie – Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 820 a trecut testul

Sursa foto: www.gsmarena.com

 

Nokia Lumia 820 are un procesor Krait dual-core la 1,5 GHz ca majoritatea telefoanelor cu Windows 8 si se pare ca a rezistat bine in testul facut de gsmarena.com pentru a afla cat poate duce bateria acestuia (1650mAh). A tinut mai mult decat Nokia Lumia 900, dar mai putin decat HTC 8X.
Testul pentru navigarea pe internet a fost oarecum un succes, desi la un terminal cu display Amoled nu te poti astepta la prea mult, dar macar a fost la egalitate cu Samsung Galaxy S II din aceeasi categorie atat la display cat si la baterie.
Nokia Lumia 820 poate fi catalogat ca un telefon mediu atunci cand vine vorba de cat tine bateria, dar daca nu esti pretentios si vrei un telefon multimedia, poti sa stai linistit ca te tine cel putin o zi (12 ore), asta daca nu il folosesti non-stop.

 

Asteptam cu drag acest telefon, poate facem un test propriu.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

One Response to “Test baterie – Nokia Lumia 820”

  1. Susan

    Feb 05. 2014

    We have made the decision to open our POWERFUL and PRIVATE website traffic system to the public for a limited time! You can sign up for our UP SCALE network with a free trial as we get started with the public’s orders. Imagine how your bank account will look when your website gets the traffic it deserves. Visit us today: http://jtayl.org/qfm9

    Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE