Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Telefon nou de la Microsoft – cu Windows 8

Microsoft pregateste un telefon propriu, cu noul sistem de operare, windows 8 phone.

Propriul Smartphone marca Microsoft cu Windows 8

 

Sistemul de operare, Windows 8 Phone, a fost lansat cu cateva zile in urma, dar inca de la lansarea tabletei Surface au existat zvonuri și speculații in ceea ce privește intrarea gigantului Microsoft pe piața smartphone-urilor, precum și pe piata hardware. Aceste zvonuri incep sa prinda contur daca luam in considerare sursele celor de la Wall Street Journal.  Microsoft lucrează cu furnizorii de componente din Asia pentru a testa propriile proiecte de  smartphone-uri, insa nu sunt siguri daca vor iesi in productie de masa.

Din cate am inteles, asta ar fi „planul B” pentru Microsoft, asta in cazul in care telefoanele care ruleaza Windows 8 esueaza in a crea o impresie buna, dar nu va aparea mai inainte de sfarsitul anului 2013.

Acest lucru este cu siguranta o veste interesanta pentru fanii Windows Phone, desi nu suntem siguri daca alti producatori de hardware simt la fel.

Sursa: Wall Street Journal


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE