Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Skype – apeluri gratuite timp de o luna

Am sa fiu scurt in acest articol. Nu am folosit Skype pentru apeluri pe mobil decat o singura data, si asta nu de pe contul meu.

 

Apeluri Skype gratuite timp de o luna

Apeluri Skype gratuite timp de o luna

 

Mai devreme am primit un email de la ei (nu stiu sa ma fi abonat la newsletter dar fie), in care mi se comunica, ca timp de o luna toate apelurile initiate de mine vor fi pe seama lor, adica e moca. La nici 2 minute de citit, imi dau seama ca, de fapt este o strategie prin care vor sa faca lead-uri. Vor sa iti introduci datele de identificare pentru cardul bancar. Bun, nu este un lucru rau, dar daca as fi folosit acest serviciu poate l-as fi incercat, asa nu. Strategia nu este rea. Pun pariu ca sunt multi care pun botu`, de fapt asa se atrag cei mai multi clienti, intai ii ademenesti cu ceva gratuit, apoi ii taxezi.

 

Daca folosesti serviciul Skype, zic ca este de bine sa iti dea o luna gratuit. Vezi aici link pentru oferta.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

2 Responses to “Skype – apeluri gratuite timp de o luna”

 1. nenea

  Dec 18. 2012

  Multumesc, nu stiam, incerc sa folosesc acum perioada de o luna.

  Reply to this comment
 2. Daniel

  Apr 04. 2013

  In UK exista o retea de telefonie mobila – 3UK care ofera accesul gratuit la aplicatia Skype pentru mobil atat utilizatorilor cu abonamente cat si celor cu cartele prepay. In Marea Britanie cartelele prepay sunt oferite gratuit de catre retelele de telofonie mobila iar odata introduse in telefon ele ii ofera clientului accesul imediat la primirea de apeluri si sms/mms fara a fi nevoie de o incarcare cu credit. Deasemenea accesul la Skype se face gratuit si nu consuma credit. Daca pentru efectuarea de apeluri către numere de telefon e nevoie de credit sau minute incluse in abonament – pentru inițierea si primirea de apeluri prin Skype creditul nu este necesar, apelurile si mesajele scrise fiind gratuite catre orice ID Skype din lume. Eu am de patru ani o cartela de la reteaua 3 si un mic telefon ieftin de tip SkypePhone tot de la reteaua Three si nu am încărcat-o deloc in patru ani. O folosesc doar pentru primire de apeluri telefonice si pentru efectuarea gratuita de apeluri Skype catre rude si prieteni catre Romania. Minunat! Mentionez ca aplicatia Skype de la reteaua 3 nu foloseste WiFi pentru conectare ci 3G. Gratuit!

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE