Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Samsung Galaxy S3 la acelasi pret cu Samsung Galaxy S2

Am fost zilele acestea cu o prietena la Cosmote. Vroia sa isi reinnoiasca abonamentele, trei la numar, pentru care platea in total in jur de 30 de Euro. Ca orice om care isi reinnoieste un abonament a incercat sa achizitioneze si un telefon. Stiind ca Samsung Galaxy S4 este destul de scump a intrebat de pretul unui Samsung Galaxy S3 … raspunsul a fost 1200 lei. Dupa cateva momente de gandire a intrebat „…dar Samsung Galaxy S2 cat costa?” si stupoare: agentul de vanzari Cosmote ii raspunde foarte calm: „pai … are acelasi pret cu Samsung Galaxy S3”.

In conditiile in care cu totii cunoastem diferentele majore intre Samsung Galaxy S3 si Samsung Galaxy S2, intrebarea se pune cum pot avea acelasi pret de achizitie? Cred ca doar Cosmote are raspunsul la aceasta intrebare.

La magazinele online diferenta de pret intre cele doua este undeva intre 400-500 de lei cu mentiunea ca un Samsung Galaxy S2 costa in jur de 1200 de lei!!! adica acelasi pret cu care Cosmote il vinde la prelungire de abonament. Interesant nu ???

Ghiciti ce a facut prietena mea ? E simplu … a cumparat un  Allview P4 DUO la pretul de 80  de lei care are urmatoarele specificatii: dual Core A9 Cortex 1GHz, Android 4.0.4 ICS, Amoled S Capacitive Touchscreen 4.3″, 4GB, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Dual Stand-by … care din punct de vedere tehnic este comparabil cu Samsung Galaxy S2

Descriere_mare

 

S-a mai cautat si:

samsung galaxy s2 pret cosmote,samsung galaxy s2 cosmote,samsung galaxy s3 cosmote


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

One Response to “Samsung Galaxy S3 la acelasi pret cu Samsung Galaxy S2”

  1. Marius

    Mai 02. 2015

    S3 imi place mult, doar ca incepe sa „caraie” cand are niste aplicatii extra. Nu stiu, dar asa-i la mine.

    Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE