Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Pantofii cu GPS, un nou trend!

Se pare ca da, au fost inventati pantofii cu GPS, care te duc oriunde, fara ca tu sa te ratacesti, sau sa nu gasesti locul pe care il cauti.

 

Pantofii cu GPS au o utilitate cat se poate de practica, fiind un accesoriu aproape imposibil de uitat acasa si mereu asociat cu calatoriile. Astfel, idea unei perechi de pantofi care sa ne poata duce oriunde avem nevoie, garantand de fiecare data ca nu ne vom rataci, este una cat se poate de interesanta, chiar daca punerea in practica este putin mai dificila in lipsa unui ecran pe care sa urmarim indicatii vizuale.

 

Pantofii cu GPS

Pantofii cu GPS, un nou trend

 

Designerul britanic Dominic Wilcox, care a inventant pantofii cu GPS, a fost inspirat din  bine cunosctuta poveste, Vrajitorul din OZ, unde protagonista Dorothy Gale si-a gasit drumul spre casa batand din pantofii cu puteri magice.

 
 

 

Prototipul are  incorporat un receptor GPS si indicatoare cu LED  intr-unul din tocuri, pe care il puteti programa si urmari de acasa oriunde de pe pamant.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE