Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Nokia Lumia 920 – pareri si pret

Saptamana asta am avut in test Nokia Lumia 920 de la evoMag. Pe aceasta cale vreau sa le multumesc pentru ca sunt singurii care pun produse pentru test la dispozitie bloggerilor ca mine (mici si nesimnicativi).

 

 

Nokia Lumia 920 - pret si pareri

 

Telefon de top pot spune, insa pentru mine are 2 puncte slabe: greutatea si marimea.

Daca esti fanul  telefoanelor cu display mare, cat casa, si vrei sa ai claritate la ceea ce vezi pe display, atunci Nokia Lumia 920 este alegerea perfecta. Punctele forte pentru Lumia 920 sunt display-ul si camera (lentile carl zeiss – mama mama ce poze face).

Am ales sa nu scriu prea multe despre Lumia 920, pentru ca s-a scris de mult despre el. Am vrut doar sa subliniez faptul ca Nokia inca face telefoane bune, iar windows 8 phone este genial.

Pret Nokia Lumia 920

Asadar, daca vrei telefon rezistent cam la orice, sa te tina bateria (este incarcat de luni – are baterie si acum), un telefon multimedia, cu un sistem de operare absolut perfect (din punctul meu de vedere windows phone este mult peste Android si iOS, numai ca nu are dezvoltatori de aplicatii, ceea ce il face mai slab pentru multi consumatori de PDA cu GPS) poti alege NOkia Lumia 920 cu siguranta!

Un review foarte bun si 100% complet gasiti la nwradu –> Nokia Lumia 920 – Review

 

 

S-a mai cautat si:

nokia lumia 920 pret,nokia lumia 920 pareri,lumia 920 pret


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE