Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Microsoft a anuntat preturile pentru noua tableta „Surface”

Noua tableta de la Mircosoft, numita Surface, are ca data de lansare luna Octombrie pe 25 mai exact.

 

Preturi Tableta Surface de la Microsoft

 

[contentblock id=4 img=adsense.png]Cea mai ieftina tableta $499 (€383),  este versiunea de 32GB fara Black Touch Cover, in timp ce, cea mai scumpa fiind bineinteles cea de 64GB $699 (€537), si are inclus Black Touch Cover. Cea de a 3-a versiune, de 32GB cu Black Touch Cover va avea pretul de $599 (€460).

 

Microsoft a anuntat ca toate tipurile de tablete sunt disponibile pentru pre-comenzi, insa livrarea se va face dupa data de lansare.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

2 Responses to “Microsoft a anuntat preturile pentru noua tableta „Surface””

  1. Coming out soon

    Oct 18. 2012

    Putem sa ii spunem cursa? Acum nu pot spune ca am vazut sau am folosit tableta respectiva, dar din cate video-uri am vazut, se pare ca acel touchscreen nu prea raspunde bine. Nu mai tin minte bine unde am vazut, dar stiu sigur ca era o prezentare Surface, si s-a blocat tableta. Tipul care prezenta, s-a blocat si el, si tot incerca sa o faca sa mearga.

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. A inceput cursa pentru Surface, tableta mult asteptata de la Microsoft | arena4it.ro - 2012/10/18

    […] au fost anuntate preturile pentru tableta Surface, insa momentan precomenzile se pot face doar pentru varianta Surface […]

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE