Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Logitech lanseaza un mouse special pentru Windows 8

Logitech a lansat o noua gama de dispozitive concepute pentru o navigare usoara si intuitiva pe Windows 8. Disponibile de la sfarsitul lunii in Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 preiau functionalitatea mouse-ului traditional si sunt optimizate pentru experienta de navigare latania tactila Sara oferita de Window 8.

 

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

 Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 accelerează navigarea între ferestre în Pup timp ce degetele pot cheap nfl jerseys străbate un spațiu mai mare si dispune de o suprafață largă wholesale jerseys de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8.

Incarcarea se face prin USB si are ca timp de functionare o luna cu o singura world! reincarcare.  Butonul de on/off anunta cand bateria este descarcata printr-un indicator de lumina.  Logitech cheap jerseys Wireless Rechargeable Touchpad T650 va avea un pret de 79,99 Euro


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

One Response to “Logitech lanseaza un mouse special pentru Windows 8”

  1. cheap louis vuitton

    Noi 07. 2013

    We must have our own beliefs.

    Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE