Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

iPhone cu display mulat – Inovatie de la Apple

Apple face cum face si mereu aduce ceva nou. Si cand ma refer la ceva nou, nu ma refer la ceva ce exista deja, ci pur si simplu ceva inovativ. Din cate am inteles pe go4it.ro, Apple a brevetat iPhone-ul cu ecran mulat, care imbraca toata carcasa.
iphone 5s
Tehnologia nu este noua, dar ei nu vor doar sa foloseasca display-ul flexibil, ci vor sa suprapuna mai multe ecrane semi-transparente intr-un ansamblu care sa poata induce diferite efecte vizuale, printre care si aparenta unui mediu 3D.

Schita unui astfel de telefon arata asa:

Schita iphone display flexibil

Asadar, Apple vine cu ceva nou, ceva inovativ, asteptam ca Samsung sa apara si ei cu ceva de genul ?

Eu zic ca nu mai este mult pana ajungem la tehnologia asta, am dreptate ?

Sursa; go4it.ro


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

2 Responses to “iPhone cu display mulat – Inovatie de la Apple”

 1. Florin Mitrica

  Mar 29. 2013

  Cea ce apare in video cu numele de „glass” este ultima descoperire fiind in realitate „graphene” (denumire in engleza), un derivat al carbonului din care se poate obtine un material precum geamul dar mai rezistent ca diamantul. Totul ramane de vazut daca companiile telefonice si electronica in general va sustine aceasta noua tecnologie. Daca suntem putin observatorii si criticii putem vede cum video din Youtube este de moment o fantezie, ma intreb oare tableta cu ce energie functioneaza?caci bateriile actuale ocupa un spatiu important in dizainul aparatelor portabile. Acum 50 de ani se faceau primele filme despre viitor si se credea ca acum vom circula in masini zburatoare dar timpul a spus altceva. Salutare si este fain situl. Succes!

  Reply to this comment
  • Popescu Daniel

   Mar 29. 2013

   Multumesc pentru reply Aurel. Site-ul este al meu… pasiune pentru gadgeturi si tehnologie. te mai astept pe aici cu pareri. Chiar poti sa scrii si articole daca esti interesat 😉

   Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE