Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

iPad Mini – Chiar avem nevoie de el ?

Nu sunt impotriva produselor Apple, dar avem nevoie de iPad Mini?

iPad Mini de la Apple

 
[contentblock id=”3″]

Evenimentul de lansare a noului produs Apple, iPad Mini

 

O versiune mai mica de iPad ar spune necunoscatorii, ca si mine de altfel, dar ce putem face cu iPad Mini si nu putem face cu iPad 3 ?
O intrebare pe care majoritatea fanilor Apple nu si-o pune atunci cand vine vorba de un nou produs lansat de compania Apple.

Cu ce vine in plus iPad Mini ?

Cu nimic, vine chiar in minus fata de noul iPad 3, o rezolutie mai mica, doar 1024 X 768 fata de 2,048 x 1,536 cat are iPad 3, un display de doar 7,9 inci, cu un procesor identic, dual-core 1GHz Apple A5X.

In pretul cerut de Apple pentru iPad Mini, care este situat intre $329 si $659, poti cumpara lejer iPad 3, unde ai un device mult mai bun. Sa nu mai mentionez faptul ca Apple cere pentru fiecare 16GB in plus suma de 100$ care este adaugata la pretul initial al device-ului. Acum scopul acestui articol nu este de a te face pe tine, cel care il citesti, sa nu iti cumperi noul iPad Mini, insa vreau sa gandesti putin inainte de a face alegerea potrivita.

 

Partea buna pentru noul iPad Mini!

Vine in varianta alba si neagra, are un design nou, are cu 0,9 inci mai mult decat competitorul sau Google Nexus 7, camera din spate este de 5 Megapixeli, si bateria are un lifetime de 10 ore, spun ei.

Partea mai putin buna pentru noul iPad Mini!

Datele pe care le-au dat despre tableta „anonima”, desi se vedea clar in poze ca este vorba despre Google Nexus 7, au fost gresite intentionat daca pot spune asa.

 
 
 

Comparatia Apple iPad Mini cu Google Nexus 7

Phil Schiller, a comparat suprafata ecranului pentru fiecare dintre dispozitive, si a caluculat bine, pentru iPad mini 190 centimetri patrati iar pentru concurenta 141 centimetri patrati, ceea ce inseamna ca suprafata display-ului iPad Mini este cu o treime mai mare. Ceea ce el nu a precizat, a fost rezolutia acestora, care bineinteles in avantaj iese Google Nexus 7 cu rezolutia 1.280 x 800, mai mare decat cea a iPad-ului Mini de 1024 X 768.
In privinta procesorului nici nu a insistat, pentru ca bineinteles tot Google Nexus 7 are de castigat cu procesorul quad-core nVidia Tegra 3 fata de A5 dual-core.
Daca tineti bine minte, cel care a creat tot ce apartine de Apple, renumitul Steve Jobs, spunea ca tabletele de 7 inci sunt prea mari pentru a fi folosite ca telefoane si prea mici pentru a fi tablete. Acum concluzia o trageti voi.
Mai pun un link aici pentru ceea ce am spus mai sus, si ma declar convins ca tabletele de 7-8 inci, fie ele chiar si iProducts, nu se merita sa le ai.
How Steve Jobs’ 7-inch flip-flop worked to Apple’s advantage

The End


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

One Response to “iPad Mini – Chiar avem nevoie de el ?”

  1. Alex

    Oct 27. 2012

    Nu sunt un fan Apple si nici a produselor sale. Preferatul meu este Samsung Galaxy. Este mult mai bin din orice privinta.
    Frumos articol.

    Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE