Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Imob pentru iPhone. Cea mai eficientă cale de căutare a anunţurilor imobiliare.

 

Astazi s-a lansat Imob.ro pentru iPhone – cea mai completă aplicaţie mobilă care îţi pune la dispoziţie toate anunţurile imobiliare din România. Datorită celor 12 ani de experienţă pe piaţa imobiliară, am reuşit să dezvoltăm cel mai avansat sistem de căutare, culegere şi procesare a anunţurilor imobiliare.

București – 26 februarie 2013

Imob.ro a lansat cea mai eficientă aplicație imobiliară pentru iPhone care iți pune la dispoziție peste 250.000 de anunțuri imobiliare publicate de particulari și agenții din întreaga țară.

„Zilnic apar peste 1500 de anunțuri imobiliare noi și o parte din ele apar doar în ziare. Sistemul nostru oferă acces aproape în timp real și la aceste anunțuri” a declarat Constantin Luta, Director General, Imob. „591 este numărul de surse monitorizate pentru extragerea de anunţuri format din 44 ziare şi 577 site-uri” a mai completat Constantin Luta.

Imob pentru iPhone este o aplicație mobilă ce are la baza un sistem avansat de căutare, culegere și procesare a anunțurilor imobiliare. Datorită unei interfețe foarte ușor de utilizat, navigarea printre anunțuri și vizualizarea acestora este la îndemâna oricui oferind o experiență vizuală completă. Eficacitatea, rapiditatea și designul simplu sunt principalele criterii care definesc aplicația.

Navigare intuitivă. Experienţă vizuală completă.

Navigarea simplă permite filtrarea şi vizualizarea anunţurilor ce cuprind detalii complete într-o interfaţă prietenoasă şi uşor de utilizat.

Filtrare avansată

Căutarea se face in jurul locației curente, pe zone din întreaga ţară sau în locaţii recent căutate. Filtrarea se realizează conform parametrilor necesari unei căutări rapide şi complete a anunţurilor dorite.

Căutare pe hartă

Orice căutare pe anumite zone sau în jurul locaţiei curente, poate fi transformată într-o căutare direct pe hartă. Anunțurile imobiliare vizualizate pe hartă pot fi afișate oricand și sub formă de listă.

 

Căutarile mele

Aplicaţia salvează automat căutările efectuate de dumneavoastră împreună cu toate criteriile de filtrare corespunzătoare unei căutări pe care le puteţi folosi oricând doriţi accesând secţiunea „Căutările mele”.

Anunțuri favorite

Toate anunțurile marcate de dumneavoastră ca favorite le veți găsi salvate în „Anunțuri favorite”.

Posesorii de iPhone care descarcă și instalează aplicația au acces gratuit la peste 250.000 de anunțuri imobiliare din România actualizate în timp real și posibilitatea de a contacta proprietarii sau brokerii imobiliari pe telefon sau email.

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de iPhone și poate fi descărcată de pe Apple App Store la adresa https://itunes.apple.com/us/app/imob.ro/id592210758?mt=8

Despre Imob

Imob pentru iPhone este oferit de ARGUS

 

ARGUS – Agenția de Monitorizare și Statistică Imobiliară

– Companie cu capital integral românesc prezentă pe piață din 2001

– Lider în servicii de monitorizare a pieței imobiliare din România prin ARGUS REO, destinat agențiilor imobiliare

 

ARGUS REO

– Cea mai eficientă metodă pentru agențiile imobiliare și brokeri de a intra în contact direct cu piața imobiliară, având acces la anunțurile imobiliare provenite din 621 de surse: 44 de publicații naționale și locale și 577 de websiteuri

– Lider de piață pe segmentul monitorizare imobiliară având clienții peste 2.000 de agenții imobiliare și peste 10.000 brokeri imobiliari

– Peste 150.000 anunțuri procesate pe lună

 

 

Galerie foto:


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

One Response to “Imob pentru iPhone. Cea mai eficientă cale de căutare a anunţurilor imobiliare.”

  1. LongChamp Pas Cher

    Aug 09. 2013

    I’d like this fantastic post
    thank you so much

    Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE