Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Google+ a depasit pragul de 500 milioane de utilizatori

Datele nu sunt oficiale

 

Google Plus a crescut enorm

Google Plus – Reteaua cu cea mai buna crestere a numarului de utilizatori

 

Reteaua sociala de la Google a depasit pragul de 500 milioane de utilizatori inregistrati si a atins pragul de 135 milioane de utilizatori activi. Acum, noi nu avem de unde sa stim ca aceste date sunt reale din moment ce stim de existenta lor direct de la ei de pe blog.

Desi Facebook are deja 1 miliard de utilizatori activi, asta nu inseamna ca nu poate fii
detronat de Google Plus. Eu sper sa se intample asta cat mai curand si ma bucura sa aud ca, Google Plus, este reteaua de socializare cu cea mai mare crestere inregistrata pana acum. In mai putin de 3 luni au reusit sa se mai inregistreze inca 100 milioane de utilizatori noi.
Bravo Google!

 

Tu ai cont Google?
Nu crezi ca a venit timpul sa iti faci ?


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

4 Responses to “Google+ a depasit pragul de 500 milioane de utilizatori”

 1. Alex

  Dec 07. 2012

  Eu am 3 conturi pe Google plus. Oare daca dau drumu maine la o retea de socializare ajung si eu la 135 mil de useri activi? Ce frumos ar fi nu?
  Cand google va depasi facebook, ma imbat.

  Reply to this comment
  • Popescu Daniel

   Dec 07. 2012

   Deja m-am saturat de Facebook, nu mai aduce nimic nou… Google Plus mi s-a parut, si inca mi se pare aiurea. Asta pentru ca sunt invatat cu Facebook, dar la fel a fost si trecerea de la hi5 la facebook. Tin minte ca le ziceam tuturor prietenilor sa intre pe facebook sa isi faca cont si ma luau la misto. Dar abia acum am realizat ca de fapt prietenii lor nu erau pe facebook ci pe hi5. Lumea intra daca prietenii lor sunt. La fel si cu trecerea de la windows 7 la windows 8. Toti zic ca este aiurea, interfata este de rahat si multe alte motive, dar le este frica de necunoscut, mereu o sa fie asa.

   Reply to this comment
 2. Alex

  Dec 07. 2012

  Ai dreptate in cele scrise mai sus. Eu aleg o retea sociala in functie de noutatile care le aduce. Aici nu ma refer la functii, aplicatii, ci la usurinta de a intereactiona cu ce se intampla in jurul meu.
  Imi este urat si lene sa intru pe 100 site-uri pentru a afla diverse lucruri care ma intereseaza.
  Google plus are acest avantaj. singurul care ma enerveaza la google plus este faptul ca wall-ul meu nus e actualizeaza automat. Trebuie sa dau eu refresh ca sa vad ce este nou. La tine la fel face?

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE