Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Facebook a hotarat sa retraga aplicatia „Questions”

Aplicatia care ne-a distrat pana acum cu intrebariile haisoase cat si pline de imaginatie a fost retrasa de catre Facebook.

Poate va intrebati ce s-a intamplat cu aplicatia „Questions”, de ce nu mai este sau poate sunt unele persoane care nu au folosit aceasta aplicatie, desi ma indoiesc.

Reteaua de socializare a confirmat pentru AllFacebook.com ca va incepe sa retraga treptat aplicatia „Questions” din cadrul sau, incepand de vineri.  Facebook a incercat mai multe modalitati sa faca aceasta aplicatie vizibila, insa fara succes. Aplicatia nu va disparea imediat, utilizatorii vor simti lipsa in urmatoarele zile, dar vor avea inca acces la

 
Yes, starting today, we are going to begin removing the Questions feature from the composer for users. The removal will happen over the course of a couple of days. Pages and groups will still have the Questions functionality, and users can still access all past Questions and answers. We’re choosing to focus our efforts elsewhere.
A declarat un purtator de cuvant Facebook.

Voua va va lipsi aplicatia „Questions”?


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE