Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

erori.ro – o noua comunitate gratuita cu erori si solutii din domeniul IT

Nu de mult s-a lansat un nou site 100% romanesc care, conform dezvoltatorilor acestuia, se vrea a fi o comunitate din domeniul IT care are ca obiectiv ajutorarea persoanelor care intampina dificultati in dezvoltarea, invatarea si folosirea unor limbaje de programare, programe software si a serviciilor din domeniul IT.

Ca o prima impresie, site-ul pare sa fie facut dupa modelul unuia dintre cele mai mari site-uri de acest gen din lume, fiind un website bazat pe intrebari si raspunsuri si avand o interfata foarte usor de utilizat si un sistem de votare si punctare a utilizatorilor acestuia, care poate lansa o adevarata competitie intre cei care au nevoie de ajutor si cei care ofera solutii la erorile/problemele raportate.

Fiind un site 100% gratuit si 100% romanesc cred ca poate fi util, la un moment dat, oricarei persoane care intampina dificultati in folosirea calculatorului, perifericelor, limbajelor de programare, etc, de aceea recomand utilizarea cu incredere a acestuia si crearea unui cont nou pe website-ul erori.ro.


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE