Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Domenii .PW – the Professional Web

.PW – the Professional Web

Odata cu epuizarea numelor bune din .Com si alte TLD-uri majore, profesionistii sunt obligati sa faca compromisuri de a opta pentru nume de domenii mai lungi si mai pus in brandable.

Domeniile .PW sunt aici pentru a va oferi un nume scurt, generic, care stabileste identitatea dvs. profesionala online .

De ce sa alegeti altceva, atunci puteti usor si prin foarte proprii, nume de domeniu PW.

Pentru cine este  .PW ?
Daca sunteti un profesionist în cautarea unui domeniu in mediul on-line, .PW este numele perfect pentru tine.

Fie ca sunteti un doctor, avocat, Blogger, Consultant, muzician, artist, .PW este perfect pentru tine!

.PW este deschis fara restrictii
Procesul de înscriere este cel mai simplu din industrie si nu exista absolut nici o restrictie sau documentele necesare pentru a înregistra un nume de .PW.

.PW este la nivel global dar si local
Oricine de oriunde de pe glob poate înregistra un nume de domeniu .PW. La nivel local cu un nume de domeniu .PW în limba aleasa de dumneavoastra -. IDN-uri sustinute în chineza, japoneza, araba, ebraica, spaniola, rusa, turca si mai multe.

.PW este sigur
Registrul .PW a  inclus masuri stricte pentru a oferi un spatiu de nume curat si fara abuz pentru Profesionisti autentici. Cu toleranta zero fata de abuzul, puteti ramâne sigur de a fi asociat cu un spatiu de nume de renume.

Puteti comanda domeniul dvs. .PW de pe ImmDomain.com care pe langa un pret foarte bun, va mai ofera Gratis Full DNS Management, Privacy Protection, Domain Theft Protection, Domain and E-mail Forwarding.

 

Nota: Articol Sponsorizat


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE