Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Digital Divas Conference 2012

Digital Divas Conference 2012

Transmisie live pentru Digital Divas 2012

 

Despre Evenimentul Digital Divas 2012

Studiile au aratat faptul ca femeile sunt mult mai active in mediul online decat barbatii. Acestea au profitat de oportunitatile de interactiune din social media, nu doar cu comunitatea locala dar cu o retea globala comunicand povesti si experiente. Femeile si-au stabilit cu fermitate prezenta pe retelele sociale si reprezinta majoritatea utilizatorilor pe multe site-uri populare de social media.

Conferinta Digital Divas este un eveniment unic despre inspiratie, comunicare, networking si implicare, despre resursele si oportunitatile de care femeile pot beneficia in ziua de azi pe Internet. Evenimentul iti va arata cum sa iti dezvolti cariera si iti va prezenta experienta altora, care te vor inspira, vor discuta idei si oferi resurse, subliniind cum era digitala influenteaza viata si felul de a comunica atat in viata personala cat si profesionala.

Evenimentul va avea loc Vineri, 26 Octombrie, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti, incepand cu ora 14.00. Inregistrarea participantilor se va face in intervalul 13.00 – 13.45.

  • Descoperi care sunt cele mai noi oportunitati din social media
  • Inveti cum sa iti trasformi pasiunea pentru retele sociale intr-un job
  • Afli care sunt provocarile industriei
  • Te intalnesti si interactionezi cu profesionisti din domeniu

 

 

Mai multe informatii si solicitarii de invitatii aici: Digital Divas Conference


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE