Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Clickuri invalide Adsense ? Solutia e simpla!

Recent, contul Adsense, de pe care afisam ads-uri pe arena4it.ro, a fost banat.

Norocul este ca acel cont nu era al meu.

Povestea este scurta. In data de 24 Decembrie 2012, am primit 176 de click-uri neplatite. Partea prosta a fost ca eram plecat la tara, ca tot omul, unde incercam sa petrec linistit Craciunul. Cand m-am intors in Bucuresti, am vazut aceasta activitate neobisnuita si m-am gandit sa dau un mail la Google, in care sa raportez aceste click-uri invalide. Intamplarea a fost ca, in momentul in care scriam mail-ul, a trebuit sa plec in oras.  Dupa ce m-am intors, la un interval de 3-4 ore, surpriza, reclamele nu mai erau. Am zis ok, sa intreb pe cel care are contul ce s-a intamplat. L-am sunat, mi-a raspuns, s-a conectat la contul sau si surpriza, contul era inchis.

Baiatul a facut o contestatie, prin care a dat log-urile site-ului, dar nu a primit niciun raspuns din partea echipei Adsense.

Asa ca, am cautat solutii prin care sa protejez reclamele de click-urile „rautacioase”, fie ele adsense sau de alta natura, si am gasit Clickbomb, un plugin pentru wordpress care se pare ca functioneaza.

Am testat acest plugin si se descurca foarte bine.

Cum sa iti protejezi contul adsense de click-uri invalide

Cum spuneam si in titlu, solutia este simpla.

Trebuie instalat plugin-ul Clickbomb pe site-ul tau WordPress, codul reclamelor il pui intr-un div de genul <div id=”cbprotect”>[aici pui codul tau]</div>, dupa care setezi ca in clip-ul de mai jos:


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

2 Responses to “Clickuri invalide Adsense ? Solutia e simpla!”

 1. dan

  Ian 20. 2013

  Foarte util acest articol.Nu stiam ca exista un plugin pentru protectia reclamelor adsense.Multumesc

  Reply to this comment
 2. geo

  Ian 21. 2013

  mai este unu ad logher iti arata totul ora in care si ip si artoculul raspectiv de unde provine clicu este bun si acesta dar mie nu imi merge nu stiu dc

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE