Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Ce ne pregateste Apple pentru 2013

 

Planurile Apple pentru anul 2013

Sursa foto: www.businessinsider.com

 

Apple castiga mai mult decat guvernul USA!

Si asta spune multe.
Astazi am aflat cam ce vrea Gigantul Apple sa ne pregateasca pentru anul 2013.
Cert este ca ne va oferi o tehnologie mai buna cat si inovatie, dar si iPhone la un pret mai mic (~200$).

Acum eu nu inteleg de ce vor ei sa ieftineasca aceste terminale din moment ce au castiguri atat de mari.  Chestia mai ciudata este ca nu doar le ieftinesc, ci vor sa scoata un telefon la un interval de 6 luni si nu un an cum ne-au obisnuit de-a lungul timpului. Bun, sa trecem peste, desi nu vad de ca ai schimba ceva care merge, si chiar merge atat de bine.

Din cate am inteles din prezentarea lui Gene Munster, Apple are multe schimbari in planurile de viitor, dar dupa parerea mea de expert sunt convins ca o vor da in bara. Cand spun asta, ma bazez pe faptul ca vor sa se coboare la nivelul Google, Samsung, Microsoft etc., facand telefoane de duzina, la un pret mult mai mic decat produsele Apple, dar si pe faptul ca, calitatea costa. Inteleg faptul ca au adus inovatie si oarecum micsorat preturile, dar la ~200$ pretul unui iPhone ultima generatie mi se pare absurd. Parca Steve Jobs era de parere ca iOS cat si produsele Apple nu erau chiar pentru toata lumea, nu?

Apple va lansa noul Apple Tv in noiembrie 2013

Sursa: www.businessinsider.com

Apple are in plan sa schimbe lumea inca odata, de fapt, sa schimbe vietile oamenilor dependenti de TV. Noul TV de la Apple cel mai probabil va aparea in noiembrie 2013, si sunt convins ca vor face treaba buna.

Acum voi ce parere aveti? Face bine Apple ca vrea sa scoata 2 telefoane pe an? E de bine ca incearca sa ieftineasca produsele ?

 


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE