Blog cu stiri IT si noutati IT - arena4it.ro

Apple a lansat iOS 7

Complet reproiectat cu caracteristici noi uimitoare.

iPhone5-3up-Pyramid_iOS7_PRINT_resize

sursa foto: apple.com

In SAN FRANCISCO-10 iunie 2013, Apple ® a lansat astazi iOS 7, actualizarea celui mai important iOS de la primul iPhone, oferind o interfață uimitoare utilizatorilor.  iOS 7 este complet reproiectat cu mișcare subtilă, o paleta de culori elegante și straturi distincte, funcționale, care face sa va simtiti mai vii. Tipografie este mai rafinata, cu un aspect mai simplu si mai curat, și utilizarea de transluciditate și de mișcare, chiar și sarcinile simple. Mai interesant, iOS 7 are sute de funcții noi excelente, inclusiv Control Center, Centrul de notificare, îmbunatatirea multitasking, Airdrop , îmbunătățită Fotografii, Safari , Siri  și introduce iTunes Radio , un serviciu gratuit de radio pe Internet, bazat pe muzica pe care o asculta pe iTunes .

„IOS 7 este cel mai important update iOS de la iPhone-ul original,” a declarat Craig Federighi, vice-președinte Apple senior de Inginerie Software. „Pentru a crea, am adus împreună o echipă cu o gamă largă de expertiză, de la proiectare până la inginerie. Cu ceea ce am fost în măsură să realizeze împreună, vom vedea iOS 7 ca un nou început interesant. ”

„Nu este o frumusețe profundă și de durată, în simplitate, în claritate, în eficiență. Adevărata simplitate este derivata din mai mult decât lipsa de dezordine și ornamente, este vorba despre scopul de a aduce complexitate „, a declarat Jony Ive, vice-președinte Apple senior de design. „IOS 7 este o reprezentare clară a acestor obiective. Ea are o structură cu totul nou, care este coerentă și aplicate la nivelul întregului sistem. ”

iOS 7 este complet reproiectat cu o interfață de utilizator complet nou, dar va fi familiar instantaneu la sute de milioane de iPhone-uri, iPad-uri și iPod touch si pentru utilizatorii acestora din întreaga lume. Noua interfață de fapt face ca telefonul dvs. să pară mai mare, deoarece totul este conceput pentru a profita de întregul ecran. Fonturile reproiectate arata uimitor pe ecranul Retina , creând textul chiar mai clar.

iOS 7 introduce Control Center. Acum, controalele pe care doriți să accesați rapid sunt toate într-un singur loc convenabil. Cu doar o apasare in partea de jos a ecranului, aveți acces la controale pentru Modul pentru avion, Wi-Fi, Bluetooth sau Do Not Disturb, și capacitatea de a regla luminozitatea ecranului, pauză sau a reda o melodie, sari la piesa următoare și transmite muzica cu AirPlay. Centrul de Control, de asemenea, vă oferă acces instantaneu la aplicații, cum ar fi ceas, camera, Calculator si lanterna.

Cu iOS 7, Centrul de Notificari este acum disponibil de la ecranul de blocare astfel încât să puteți vedea toate notificările cu o apasare simplă, iar noua caracteristică , astăzi, în centrul de notificare vă oferă o vedere si un rezumat la zi cu detaliile importante, cum ar fi vremea, traficul, întâlniri și evenimente, stiri.

Odată cu ameliorarea Multitasking-ului în iOS 7, dezvoltatorii au capacitatea de a permite orice aplicație pentru a functiona in multitask în fundal, cu un nou API. Utilizatorii au posibilitatea de a comuta între aplicațiile lor într-un mod mai vizual și intuitiv, și iOS 7 acordă o atenție la ceea ce aplicațiile pe care le utilizați cel mai mult și menține în mod automat conținutul dvs. în fundal.

Airdrop este un mod cu totul nou de a partaja rapid și ușor conținutul cu oamenii din jur. Când ai ceva pe care doriți să împărtășiți, Airdrop vă arată contactele aproapiate. Doar selectați ce doriți să partajați cu și Airdrop face restul. Transferurile airdrop sunt peer-to-peer, astfel încât să puteți utiliza oriunde, fără nici o rețea sau înființat necesar, și transferurile sunt complet criptate si totul este protejat și privat.

iPhone-urile sunt utilizate pentru a lua mai multe fotografii din întreaga lume în fiecare zi decât orice alt aparat de fotografiat, și cu noul iOS7 apar aplicatii pentru aparatul de fotografiat, filtre de caracteristici, astfel încât să puteți adăuga efecte foto în timp real. Applicatia Camera include acum o opțiune de aparat de fotografiat pătrat, și puteți comuta rapid și ușor între utilizator si alte camere video, foto, fotografiind pătrat și panorama, cu doar o apasare de buton.

iOS 7 include o aplicație de reproiectat fotografii care introduce momente, un nou mod de a organiza în mod automat fotografii și clipuri video în funcție de timp și locație. Puteți micșora pentru a vedea toate fotografiile organizate pe momente, colecțiile de momente și ani ce doriti sa fie memorabile, iOS 7 include iCloud Photo Sharing, cel mai simplu mod de a partaja numai fotografiile pe care doriți doar cu persoanele pe care doriți. Cu iCloud Photo Sharing, familia și prietenii pot contribui la propriile fotografii și clipuri video de fluxuri de fotografii partajate, iar noua vedere de activitate afișează actualizările de fluxuri comune într-un singur loc.

Interfață utilizatorilor reproiectată, Safari vă permite să vedeți mai multe conținuturi, începând cu navigarea pe ecran complet. Noul câmp de căutare inteligentă ajută la simplificarea căutarilor, și există o nouă viziune pentru marcajele și filele Safari. Cu icloud keychain , parolele și datele cardului de credit sunt stocate în siguranță și disponibile pe toate dispozitivele dvs., astfel încât navigarea site-urilor protejate cu parolă sau autofilling în timpul tranzacțiilor este simplu și sigur. Controlul parental îmbunătățit vă permite să blocati automat accesul la site-uri pentru adulți sau doar să permită accesul la un set specific de site-uri permise.

Siri sună mai bine decât oricând cu noile voci de sex masculin și feminin și include integrarea de căutare Twitter, astfel încât să puteți întreba Siri ceea ce spun oamenii pe Twitter . Siri, de asemenea, are acum o aplicatie de integrare Wikipedia, oferind acces la cele mai populare site-ul de referinta de Internet din lume. Siri oferă Bing in căutarea web în aplicație și posibilitatea de a modifica setările dispozitivului și redarea vocală.

Aplicația Muzică are un design nou și frumos și include noul iTunes radio, un serviciu gratuit de radio pe Internet care oferă peste 200 de stații și un catalog incredibil de muzica din iTunes Store ®, combinate cu caracteristici ce doar iTunes poate livra. iTunes Radio este cel mai bun mod de a descoperi muzică nouă. Cu aplicatiile iTunes radio de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac , PC sau Apple TV ®, veți avea acces la posturile inspirate de muzica pe care o asculta deja, stații recomandate de către Apple și stațiile de focalizate care sunt personalizate doar pentru tine. iTunes Radio evoluează bazat pe muzica pe care se joacă și cea pe care o descarca. Mai utilizați iTunes radio și iTunes, mai știe ce-ți place să ascultați și mai personalizate experiența dumneavoastră devine. iTunes radio, de asemenea, vă oferă acces la exclusive „primul Listen” premiere de la artisti de top de vânzare, integrare Siri plus abilitatea de a cumpăra tot ce auzi cu doar un singur robinet.

Cu peste 900.000 de aplicații, App Store este cea mai mare piață de aplicatii iOS 7 si dispune acum de aplicații populare Near Me, un nou mod de a găsi aplicații bazate pe locația curentă, și iOS 7 va menține în mod automat aplicațiile la zi. App Store, de asemenea, vine cu o noua categorie de copii, care permite profesorilor și părinților sa descopere cu ușurință aplicații pentru copiii de varsta.

Alte noi iOS 7 caracteristici includ:
O noua caracteristica este Găsirea iPhone Lock Activation care necesită ID-ul Apple și parola înainte de a putea opri Find My iPhone, șterge date sau re-activa un dispozitiv, după ce a fost șters de la distanță;
Mod de noapte în Apple Maps care răspunde la lumina ambientală atunci când este utilizat în întuneric;
FaceTime audio de înaltă calitate apeluri într-o rețea de date;
Notificarea sincronizare, astfel încât atunci când respinge o notificare pe un dispozitiv , este respins pe toate dispozitivele;
Telefon, FaceTime și blocarea mesajelor pentru a preveni anumite persoane de a fi în măsură să vă contacteze;
Tencent Weibo suport pentru utilizatorii din China, un dicționar bilingv chinez-englez, și de intrare îmbunătățit in chineză, inclusiv recunoașterea scrisului de mână pentru mai multe caractere chinezești;
capacitatea întreprinderilor de a implementa mai eficient și de a gestiona iPhone-urile și iPad-urile, și
consolidarea în mașină , aducând o experiență proiectata de Apple pentru prima folosire in masina.
IOS 7 software-ul beta și SDK-urile sunt disponibile imediat pentru a iOS Developer, membrii Programul de la developer.apple.com. iOS 7 va fi disponibil cu o actualizare de software gratuit pentru iPhone 4 și iPhone 5, iPad 2 și celelalte versiuni mai noi,iar pentru mini iPad și iPod touch (a cincea generație), in aceasta toamna. Unele caracteristici să nu fie disponibile pe toate produsele.

In engleză, franceză și germană vor fi disponibile odată cu lansarea iOS 7. Limbi suplimentare vor fi adăugate în timp.

Apple are modele de Mac-uri, cele mai bune computere personale din lume, împreună cu OS X, iLife, iWork și software-uri profesionale. Apple  conduce revoluția digitală de muzică cu iPod-urile sale și iTunes Store on-line. Apple a reinventat telefonul mobil cu ajutorul iPhone-ului revoluționar și App Store, și se definește viitorul mass-media mobile și dispozitive de calcul cu ajutorul iPad-ului.

Logo-ul Apple, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, Airdrop, Safari, Siri, iTunes radio, iTunes, iPad, iPod touch, Retina, AirPlay, icloud, breloc, iTunes Store, Apple TV, App Store și FaceTime sunt mărci comerciale ale Apple. Alte nume de companii și produse pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi.

sursa articol: apple.com


Pasionat de tehnologie si gadgeturi. Incerc sa prezint numai stiri it de calitate si pareri pesonale la subiect, fara sa ocolesc partile proaste in alegerea unui produs.

Advertisement

2 Responses to “Apple a lansat iOS 7”

 1. Marian

  Iun 19. 2013

  Am un iphone 4s … din cate vad icoanele sunt cam aiurea … parca nu mai sunt 3d sunt plate ca si la android … speram ca ios7 sa vina cu un update de limba la siri
  Ce imi place este ca siri are wikipedia integrat si radio online … chiar mi se par foarte ok

  Reply to this comment
 2. iOS 7 chiar a venit cu ceva imbunatatiri, Initial aveam un 4s iar recent am facut un upgrade la 5s si pot spune ca sunt multumit de noul sistem de operare de la apple.

  Reply to this comment

Leave a Reply


Facebook Like Box provided by plumber orange county
CLOSE
CLOSE